Sponsors

Wijkcentrum De Wildacker
Na de sluiting van Het Klokkenhuis is buurthuis De Wildacker ons thuishonk geworden. Hier houden wij zoal 4 keer per jaar een bingo, ontmoeten we de vrijwilligers op de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie en organiseren we de inzamelochtenden voor het Family to Family-project.
Ga naar de website: www.dewildacker.nl.

Pensiuna Stefie
Liliana Stakenburg is al jaren bij SHAR betrokken. Ze heeft samen met haar man Joop een pension in Risnov. Liliana (Roemeense van geboorte) wordt regelmatig als tolk bij ons werk in Roemenië betrokken. Steeds meer adviseert zij ons bij het omgaan met overheden en overheidsregels, daarnaast is ze actief betrokken bij het project Family2Family in Saliste. Naast het pension in Risnov heeft Joop installatie, klus- en montagebedrijf All Installatie in Tilburg.
Ga naar de websites: www.hotelstefi-ro.com.

img_casarudiella_sharCasa Rudi & Ella
Wij, Rudi en Ella, runnen een pension met mini-camping in Săliște. Al bijna 10 jaar ontmoeten we mensen van SHAR die allerlei hulpverlenende werkzaamheden in Săliște organiseren en/of uitvoeren. We steunen de stichting, omdat we ook zien dat er door allerlei oorzaken nog steeds diverse families in deze omgeving hulp hard kunnen gebruiken. Alleen al het positieve gevoel die deze mensen krijgen door dat er andere mensen meeleven en proberen te helpen is erg waardevol. Deze betrokkenheid kan de hulpbehoevende persoon de benodigde positieve energie geven om obstakels te overwinnen. Als het ware een duwtje in de rug bij een forse tegenwind.
Ga naar de website: www.casa-rudi-ella.jouwweb.nl.

logo_oerlemans_shar_klHoveniersbedrijf Sjef Oerlemans
Wij, als Goirles bedrijf, steunen graag de Goirlese Stichting Hulp aan Roemenië, omdat wij geloven dat de hulp in Roemenië echt hard nodig is. We weten dat de stichting helemaal op vrijwilligers draait en dat daardoor al het geld goed wordt besteed, zonder dat er iets aan de bekende strijkstok blijft hangen.
Ga naar de website: www.sjefoerlemans.nl.

logo-la-poubelle-sharKringloop La Poubelle
Stichting Hulp aan Roemenië sorteert alle goederen die de stichting ontvangt op bruikbaarheid voor een van de projecten. Elk transport bevat veel goederen voor o.a. de school, de huisartsen, gezinnen, het verzorgingshuis voor gehandicapte kinderen en verzorgingsmaterialen voor hulpbehoevenden. SHAR heeft onze medewerking gevraagd in de verwerking van goederen die niet geschikt zijn voor al die projecten in Roemenië. Soms krijgen deze goederen nog een nuttige bestemming via ons bedrijf, maar vaak moeten wij ze helaas als restafval beoordelen. SHAR is een humanitaire stichting. En om dat te onderstrepen nemen wij deze kosten voor onze rekening. Sinds 2014 werken wij, op genoemde wijze, samen met Stichting Hulp aan Roemenië.
Ga naar de website: www.kringlooplapoubelle.nl of naar de Facebookpagina.

Wilt u ons sponsoren of wilt u hier meer informatie over? Stuur dan een mail naar fondsenwerving@hulpaanroemenie-goirle.nl.