Wie zijn Transport en Opslag?

Vlnr: Klaas Herder, Hans Sol, Hans Raassing en Frans Pasmans. 

De werkgroep Transport en Opslag draagt zorg voor het verzamelen en opslaan van hulpgoederen, bestemd voor Saliste.

Als particulieren, organisaties of bedrijven goederen beschikbaar willen stellen, wordt contact gezocht met onze werkgroep via transportenopslag@hulpaanroemenie-goirle.nl. Als de aangeboden spullen bruikbaar zijn in Saliste, worden ze opgehaald door de werkgroep Transport en Opslag of er wordt afgesproken waar u ze kunt afgeven.

Wat is nodig?
Welkom is vooral: kinderkleding, kinderschoenen, medisch en verzorgend materiaal en schoolspullen (geen meubels). Deze goederen zijn bestemd voor families en projecten, zoals scholen, huisartsen, zorgcentrum en op aanvraag voor algemene voorzieningen voor het dorp.

Inzamelen en afleveren
De pakketten en goederen voor het project Family to Family worden elk jaar in het voor- en najaar ingezameld. Leden van onze werkgroep zorgen voor tijdelijke opslag en het vervoerklaar maken op pallets voor het transport.

Tweemaal per jaar wordt een transport verzorgd om de goederen in Saliste te krijgen. Bij aankomst wordt alles uitgeladen en direct uitgeleverd aan de families en organisaties. Bij afgifte tekent men voor ontvangst. Het uitleveren van de goederen wordt gedaan door de zusterorganisatie AVUS in Saliste, met afronding door ons.