VOAB steunt jeugd in Sacel

Kinderen met voetbalshirts van Voab in RoemeniëDolblij is de jeugd van Sacel met de voetbalshirts van VOAB. Ook de heer Boromitz, hoofd van de school en drijvende kracht achter de teams is erg enthousiast.

VOAB-shirts in november 2014 ontvangen
Eerder heeft de stichting Hulp aan Roemenië via Klaas Herder, voetbalshirts van uw club ontvangen. De shirts zijn met het transport van november 2014 naar Roemenië gegaan. En aan het hoofd van de school, de heer Marius Boromotiz gegeven.

Teamgevoel is erg belangrijk
De heer Boromitz promoot heel sterk sporten. Vaak zijn er ook geen andere ontspanningsmogelijkheden voor de jeugd. Zeker niet voor de jeugd wonende in verder van de school gelegen dorpen. Bij het samen kunnen sporten, is het teamgevoel erg belangrijk. Teams herkenbaar kunnen maken met o.a. shirts speelt hier sterk op in. Het geeft saamhorigheid, solidariteit, herkenbaarheid en het gevoel van “ik hoor erbij”.

Gelijke kleuren vormen het team
Op de foto’s ziet u dat de sponsortekst niet zo belangrijk is, maar door gelijke kleuren staat hier een team. Zelfs jongens en meisje door elkaar. Zij zijn er trots op tot een team te kunnen behoren.

De jeugd van Sacel dankt VOAB hartelijk voor de shirts!